• Charlotte van den Heuvel

  • Mijn naam is Charlotte van den Heuvel. Vanaf 2005 beoefen ik met heel veel plezier yoga. In de nazomer van 2014 was ik mede-organisator van een yogaweekend. Na dit weekend voelde ik heel duidelijk dat ik meer wilde doen met yoga, dat ik er vaker mee bezig wilde zijn en verdere verdieping zocht. Ik heb dat gevoel gevolgd en ben begin 2015 gestart met een opleiding voor yogadocent bij Dirk-Jan Lust in Koog aan de Zaan. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond.

    Yoga geeft mij focus, ontspanning, lichaamsbewustzijn, souplesse en kracht. Maar vooral ook veel plezier. Dit hoop ik aan anderen te kunnen doorgeven! Ik hoop je te kunnen stimuleren in het onderzoeken wat yoga jou kan brengen. 

  • In de afgelopen jaren heb ik bij diverse docenten yogalessen gevolgd. Bij Miriam Imming, Liselotte Goed, Dirk-Jan Lust, Zwanet van der Laan en Maaike Pfann.

    Bij Kees Dullemond volgde ik in 2012 een mindfulnesstraining. Ik heb diverse malen 8-weekse mindfulness trainingen gegeven. Deze kennis en ervaring gebruik ik in mijn lessen.

    Vanaf 2015 ben ik naast yoga ook acroyoga gaan beoefenen. Deze speelse yogavorm waarin yoga, acrobatiek en thaise yoga massage worden gecombineerd, geeft veel verbinding. Ik volgde de afgelopen jaren diverse lessen en workshops in binnen- en buitenland.