• Ik volg nu al een tijdje yoga bij Charlotte. Op het werk direct na gedane arbeid even een uurtje yoga. Even geen aandacht meer voor de klanten, maar aandacht voor mijn eigen lijf. Rekken en strekken en ontspannen. En daarna als herboren weer naar huis. Fluitend de avond in. De lessen yoga van Charlotte vind ik prettig. Heel rustig en precies geeft zij aanwijzingen. Ze laat ons de grenzen op zoeken zonder ons er overheen te duwen. Na afloop voel ik me voldaan, ontspannen, sterk en soepel. Eigenlijk zouden alle collega's dit moeten doen.

  Martijn

 • Charlotte legt op duidelijk en rustige wijze uit hoe je de oefening moet doen. Als iets niet lukt, ziet ze dat, en coacht ze. Ze creëert een prettige, ontspannen sfeer.

  Lian

 • reactie n.a.v. het yogaweekend 2016 : Het was een fantastisch weekend met fantastische mensen. De stiltes waren ook heerlijk, dat maakt het weekend rustiger. Op zijn tijd lachen mag gelukkig ook🙂 mooi programma, afwisselend, mooi klankconcert, een verwenweekend

  Petra

 • n.a.v. het yogaweekend 2016: dank🌞het weekend is zeer snel omgegaan, een mooie balans tussen vaart en rust. Mooie omgeving, veilig om met elkaar te zijn, ruimte prettig en gelukkig werkte het weer mee. Alle oefeningen kwamen duidelijk over, leek ingewikkeld maar lukte toch en dat gaf een goed gevoel, dank voor een fantastisch weekend
 • Deze yoga-vorm is erg inspirerend, ontspanning door krachtoefeningen. Charlotte is een fijne docent door haar kennis en geduld is het een intensieve maar uiteindelijk ook ontspannen manier van bewegen. Door bewuster te worden van hoe je spieren te spannen en te ontspannen, heb je er ook in het dagelijks leven profijt van. Veel variatie in de lessen en soms wat meer accenten op bepaalde spiergroepen. Aanrader dus!

  Charlotte