• Workshop Thaise Yoga Massage zondag 5 januari

  Thaise yoga massage is een dynamische meer dan 2000 jaar oude geneeswijze en is gebaseerd op Chinese acupressuur en Indiase yogaprincipes. Thaise yoga massage vindt plaats op een mat op de grond, masseur en ontvanger zijn volledig gekleed. Doordat de ontvanger zelf niets hoeft te doen, worden de massage en yogahoudingen in meditatieve ontspanning ervaren. Een Thaise Yoga Massage is niet alleen fijn om te krijgen maar ook heerlijk om te geven!

  De workshop is praktisch van opzet, na een korte introductie, uitleg over de juiste houding als masseur en hoe de massage goed af te stemmen op de ontvanger, gaan we masseren. Diverse technieken worden in rustig tempo met uitleg gedemonstreerd. Je leert om fijne stretches te geven en met drukpunten te werken die het lichaam ontspannen en vitaal maken. Je bent in de workshop zowel een keer ontvanger als masseur.

  Draag makkelijke kleding, neem sokken en een trui mee.

  Je kunt met iemand samen inschrijven voor deze workshop, maar alleen kan ook.

  Alle materialen (matten, dekentjes, kussentjes) zijn aanwezig.

  Kosten bedragen 20,- pp.

  De workshop wordt gegeven door Charlotte en Paul. Zij volgden de level 1 en 2 Thaise Yoga Massage training bij ITM in 2017. In 2019 deden zij een 100 uurs training bij The Sunshine Network in Barcelona.