• Yoga weekend

  Al voor het zesde jaar op rij organiseer ik in het najaar een yogaweekend! In samenwerking met yoga Aruna. Een weekend waarin we rondom een thema dagelijks meerdere yogalessen aanbieden. Een weekend intensief bezig zijn met yoga. Tot jezelf komen, rust vinden en nieuwe energie opdoen, flexibeler of krachtiger worden.

  Iedereen is welkom om aan dit weekend mee te doen. Een weekend met afwisseling tussen activiteit en rust, zo mogelijk zijn er lessen buiten. Het is weliswaar een weekend zonder luxe maar waarin we goed voor onszelf en elkaar zorgen.

   

 • Algemene informatie

  Van 27-29 september (2019) vindt het yogaweekend weer plaats. Opnieuw in Winterswijk bij 'Hof van Kairos' . We beschikken over een mooie accommodatie met een ruime yogazaal en een prachtige tuin. We starten op vrijdagavond en het weekend eindigt aan het einde van de zondagmiddag. Wij hebben er al zin in !! Er zijn veel yogalessen in het weekend. De lessen zijn divers van aard en geschikt voor iedereen ongeacht niveau. In de ochtend is er een langere les, in de middag en avond is er ook een les. Bij geschikt weer vindt er ook een yogales buiten plaats. Er zijn per dag twee gezonde vegetarische maaltijden (brunch en diner). 

  Deelnamekosten:

  €275,- voor een gedeelde kamer

  €305,- voor een 1 persoons kamer

  Boek je voór 1 juni dan krijg je €20,- korting.

  Ik heb interesse in een Yoga weekend