• Yoga weekend

  Al voor het vierde jaar op rij organiseer ik in het najaar een yogaweekend! In samenwerking met yoga Aruna. Een weekend waarin we rondom een thema dagelijks meerdere yogalessen aanbieden. Een weekend intensief bezig zijn met yoga. Tot jezelf komen, rust vinden en nieuwe energie opdoen, flexibeler of krachtiger worden.

  Iedereen is welkom om aan dit weekend mee te doen. Een weekend met afwisseling tussen activiteit en rust, zo mogelijk zijn er lessen buiten. Het is weliswaar een weekend zonder luxe maar waarin we goed voor onszelf en elkaar zorgen.

   

 • Algemene informatie

  Van 6-8 oktober vindt het yogaweekend weer plaats. Dit maal in Herwijnen bij ' de Vleugelslag'. We beschikken over een mooie accommodatie met een ruime yogazaal. Daarnaast is er een ruime tuin en een beschut terras waar het heerlijk toeven is. Er zijn tweepersoons slaapkamers. We starten op vrijdagavond en het weekend eindigt aan het einde van de zondagmiddag. Wij hebben er al zin in !! De prijs voor deelname aan het weekend is €250,-. Boek je voor 1 juni dan betaal je €225,-. 

  Ik heb interesse in een Yoga weekend